Actietools

 


 

 

 

 

 

 

 

 

In actie
Een doel, een plan en het resultaat, daar staan we bij Empower voor. Geen ellenlange trajecten, maar helder gereedschap dat je echt verder helpt, jou echt tot actie helpt overgaan. Jij kiest! In onze gereedschapskist zit voor elke loopbaanvraag een instrument dat zijn effect heeft bewezen. 

Wellicht herken je je in een van de thema’s zoals communicatie, een onweerstaanbaar cv, omgaan met baanverlies en bepalen wat jij nu echt wilt met jouw loopbaan. Bekijk hieronder hoe bijvoorbeeld een van onze workshops je verder kan helpen of hoe jij je presenteert in een VideoCV. 

Bij een kort intensief of langer traject kijken wij in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, welke mix van begeleidingsuren (1 op 1) en onderstaande instrumenten, jou het meest helpt richting de gewenste baan. 

WORKshop 
Voor elke vraag een passend antwoord, kijk maar eens in de WORKshop. Tien workshops waarin persoonlijke inbreng voorop staat zodat ook jouw vraag aan bod komt. Zo leer je  met en van anderen en is er ruimte om jouw ervaringen te delen. Frisse workshops over ‘ hoe verover ik nu echt die baan?’ ‘hoe haal ik echt iets uit een gesprek?’ en veel meer. Een korte training van een paar uur vol met nieuwe kennis en materialen die echt werken. 

Loopbaan Coaching
Klanten waarderen juist onze persoonlijke aanpak met een 8,9. Jij staat bij ons voorop. Doorgaans combineren wij 2 á 3 workshops met onze 1 op 1 gesprekken. 

JOBlab
Onderzoek  de mogelijkheden van jouw loopbaan! Het JOBlab is de plek  waar werkgever en werkzoekende bij elkaar komen. De nieuwste vacatures, werkervaringsplekken of oriëntatiekansen bij regionale werkgevers en interessante kandidaatprofielen voor werkgevers.  Samen op weg naar een baan die past!

JOBportaal
Het is gewoon lastig telkens weer goeie vacatures te vinden. Wij bieden onze klanten toegang tot een database met 95% van alle vacatures. Vacatures worden ontdubbeld, zodat je een vacature maar 1x onder ogen krijgt. Er wordt ook rekening gehouden met je interesses. Je ontdekt waar, door wie bepaalde vacatures zijn geplaatst en wat bedrijven belangrijk vinden. 

TESTlab
Weet jij wat je echt wilt? Waar ligt nu echt jouw kwaliteit? Een loopbaantest kan hier gemakkelijk inzicht in geven. Kom eens in ons TESTlab kijken en onderzoek welk test jou antwoord kan geven op jouw loopbaanvraag. Snel en gemakkelijk online in te vullen met een heldere rapportage. 

VideoCV
Solliciteren is opvallen om echt een kans te maken. Wil ook jij je op een vernieuwende, maar toch persoonlijke manier presenteren en echt kans maken op die baan? Vraag dan eens naar een VideoCV, een kort presentatie van ca. 1 minuut, waarin jij je voorstelt met jouw kwaliteiten, motivatie en ervaring. Geen onechte presentatie, maar een filmCV waardoor er deuren voor je open gaan. 

Inspiratiepoint
Soms heb je net dat extra zetje nodig. Al druk bezig om de volgende stap in jouw loopbaan te zetten, maar je hebt het gevoel even vastgelopen te zijn? Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Breng een bezoekje aan ons Inspiratiepoint, een plek vol met inspirerend filmpjes en quotes en handige tips.