Oriëntatie

 

 

 

 

 

Oriëntatie of gewoon eens onbetaald ‘snuffelen’?
Een ieder kent wel iemand zonder werk. Werk hebben is niet meer zo vanzelfsprekend. Veel mensen zijn maar al te blij, met een tip, een goed contact of kans om meer te leren. Ook al is dit werk onbetaald.

  • Meld hier een stageplek, werkervaringsplek aan.  Het biedt anderen een kans op meer werkervaring, aanscherping vaardigheden. 
  • Ook voor mensen die er bijvoorbeeld door ziekte wat langer uit zijn geraakt, is zo een kans heel waardevol. Het vergroten van hun belastbaarheid, werkritme en er weer bij te horen, kan juist net de springplank vormen  naar een baan daarna. 
  • Niet iedereen zit op de juiste plek. Sommige mensen nemen graag een weekje vrij als zij ergens gewoon mee kunnen lopen. Heeft u zo een mogelijkheid, vermeld dit duidelijk in de tekst!
  • Ontdekken wat past, vraagt ook uitzoeken wat een bepaalde functie inhoudt. Soms helpt één telefonisch gesprek met een vakman/vakvrouw al enorm. Of  de ondersteuning van iemand die een mentor wil zijn, om diegene af en toe diverse fijne kneepjes van het vak te leren. Staat u hiervoor open? Meld je aan in de groep en hou de verzoeken in de gaten.  

Project op de plank?

  • Heeft u als werkgever een project liggen, waar u niet de mankracht voor heeft dan wel de financiële armslag? Is dit een project waarvoor 2 á 3 mensen nodig zijn voor maximaal 3 maanden? 

Empower biedt hiervoor een oplossing! 

Wij brengen u graag in contact met zeer gekwalificeerde of ervaren mensen, soms met een universitaire achtergrond. Empower heeft de handen ineengeslagen met een bureau die pas afgestudeerde studenten naar werk helpt. Juist de combi van universitair geschoolde persoon en een bijv. een oudere praktijkman, kan tot verrassende resultaten leiden en uw bedrijf weer nieuwe perspectieven bieden. Projecten kunnen dus zowel door oudere als jongere werkzoekenden ingevuld worden. 

Gelijk aanmelden!
Kunt u iets betekenen voor anderen? Meld dit aan via de onderstaande link. Wordt s.v.p. eerst lid van de betreffende groep.

(onbetaald)

Alvast bedankt!