Aanmelden

Aanmelden vacatures
Heeft u nog werk liggen in uw organisatie waar niemand aan toe komt? Kent u zo een organisatie? Een functie voor  1 week, 2 weken, 2 maanden, een halfjaar of langer? Op basis van oproep, parttime of fulltime? Of een kort project?JOBlab is gratis, maakt het mogelijk snel iemand te vinden. Zonder tussenkomst van een uitzendbureau. Voor kort of langer werk vindt u de juiste kandidaat.

Boven het Noordzeekanaal! 
Aanmelding van vacatures is alleen mogelijk voor werk in Noord-Holland zelf, in een straal van 30km resp. max. 45 minuten reistijd vanaf Alkmaar. 
Van Den Helder tot de Zaanstreek. Namelijk rondom Den Helder, Schagen, Hoorn, Alkmaar, Heiloo & Castricum, Beverwijk & Heemskerk, Purmerend & Beemster, Zaanstreek.

Waarom gratis? 
Juist LinkedIn ontwikkelt zich snel en biedt extra voordelen. Meer  bedrijven ontdekken dat het ook mogelijk is om hier gratis vacatures te plaatsen. Dat verloopt dan via zgn. groepen van LinkedIn. Uw vacatures in de regio Alkmaar (straal 30km) zijn in een handomdraai te plaatsen en leveren u snel kandidaten op.

Nu aanmelden
Bepaal eerst het type vacature dat u heeft. Meld dit aan via de onderstaande link. Wordt eerst lid van de betreffende groep.

vanaf 4 maanden  

tot 3 maanden

U kunt ervoor kiezen reacties direct via LinkedIn te ontvangen of dat iemand via email reageert naar het email adres dat u aangeeft in de tekst. Bent u tevreden over het aantal reacties? Verwijder dan gelijk de tekst.

Lees ook onze informatie over oriëntatie, daar ontdekt u diverse mogelijkheden voor onbetaald werk, wat heel waardevol kan zijn voor werkzoekenden.

Een dank je wel voor de tipgever
Dat is echt op zijn plaats. Het biedt een ander weer een kans om te groeien of nieuwe perspectieven te krijgen, op werk, opdoen van nieuwe contacten en vergroten van ervaring. 

Elke organisatie, persoon die een kans toevoegt, zoals…..

  • een nieuwe vacature (*)
  • stageplek
  • werkervaringsplek
  • slapend of actief project 

….. ontvangt van Empower zogenoemde credits als ‘dank je wel’. Deze punten kunnen of worden benut om goedkoper of gratis te kunnen deelnemen aan bepaalde workshops. Deze punten zijn overdraagbaar.

Schenking is ook mogelijk aan iemand anders, wat net voor degene het juiste zetje in de rug kan zijn.  Donatie is ook mogelijk. Doneer aan ons SEO fonds, met uw donatie geven wij mensen die het extra kunnen gebruiken, de mogelijkheid om  bij ons de loopbaanbegeleiding te ontvangen die zij nodig hebben. 

N.b.: (*) wanneer je een bepaalde vacature ontdekt, die je niet zelf kunt plaatsen, geef het aan ons door. Dan regelen wij dat deze alsnog in de betreffende groep wordt geplaatst. Ook dan kom je in aanmerking voor het ‘dank je wel’. Meer weten?