JOBportaal

Het is gewoon lastig telkens weer goede vacatures te vinden. Het zoeken in al die verschillende vacaturebanken kost uren, vaak staan er ook nog dubbele of te oude vacatures op het internet. Dit hele zoekproces wordt vaak als uitputtend en ontmoedigend ervaren. Scherpte gaat dan al snel verloren en dus ook de snellere kans op een baan. Dat is niet meer nodig want het kan gelukkig ook anders!

De meeste banen op 1 plek via ons jobportaal
Wij bieden onze klanten toegang tot een unieke database met ca. 90% van alle vacatures. Slimme spiders doorzoeken dagelijks meer dan 100.000 bronnen. Per week worden in totaal zo’n 25-30 duizend nieuwe en unieke vacatures ‘opgehaald’. Alle dubbele vacatures worden eruit gehaald, zodat je een vacature maar 1x onder ogen krijgt. Via het jobportaal wordt alles gemakkelijk inzichtelijk en kan online heel snel worden gezocht naar de gewenste baan in de buurt. Voordeel is dat je hierdoor ook directer bepaalde werkgevers kunt vinden.

Wij helpen je graag bij het instellen van jouw persoonlijke zoekprofiel, rekening houdend met je specifieke interesses of voorkeuren, waardoor het solliciteren weer leuker en gemakkelijker wordt.