Perspectiefavonden

Leer 5 strategieën waardoor jij haarfijn kunt bepalen wat jouw ideale werk is.

Hoe vaak sta jij stil bij jouw werk, of je nog wel echt op jouw plek zit? Dagelijks, wekelijks, maandelijks? 

Onlangs spraken wij een klant. Zij dacht een leuke baan te hebben bereikt, binnen 2 maanden merkte zij al de routine en dat het te makkelijk voor haar is. 

Te vaak komen wij mensen tegen die te snel een bepaalde baan kiezen, om van een ongemakkelijk gevoel af te raken. Dit terwijl ze dan al diep van binnen weten dat het gekozen werk niet het juiste is. Zij  lopen dan vast en dit herhaald zich dan ook weer in de daaropvolgende baan. Dit werkt uitputtend en verminderd de zin om te werken of iets nieuws te leren.

We werken een enorm groot deel van ons leven, dat maakt het extra belangrijk om dat werk te doen dat goed bij je past. Zo wordt werk geen stoeien, maar past het perfect bij jouw talenten, drijfveren, waarden en kennis.

Dan voelt het echt alsof het werk je op het lijf geschreven is. Vaak rollen we echter in een baan. Daar hoeft niets mis mee te zijn, als het maar past bij jouw ambities. 

Maar wat als het niet zo is? 

  • Hoe vaak sta jij stil bij of jij nog echt op jouw plek zit in jouw werk? 
  • Droom je wel eens over wat er nog meer voor carrière mogelijkheden zijn?
  • Droom je wel, maar maak je nooit echt concrete plannen om die stappen te zetten? 

Vaak komen we pas in actie als de baan al echt begint te wringen, of we bijvoorbeeld door een reorganisatie onze baan kwijt raken. Juist dit is vaak een uitgelezen kans om eens stil te staan bij wat voor werk er nu wel goed bij je past. Zo geef je jouw carrière weer een kickstart, krijg je nieuwe perspectieven op werk waarin jij floreert. 

Empower wil daarom de drempel zo laag mogelijk maken zodat jij goed advies in kan winnen waardoor jij echt op die werkplek terecht komt die naadloos bij je past.

Kom daarom ook naar de interactieve avond! Tijdens deze avond

  • Hoor je 5 strategieën waardoor jij haarfijn kunt bepalen wat jouw ideale werk is, waardoor jij veel sneller helder krijgt op welke functie jij echt op jouw plek zit
  • Kun je spreken met alle coaches over jouw persoonlijke loopbaanvragen
  • Ontvang je een praktische handout met verschillende werkoriëntatie oefeningen. 

Vaak staan we langer stil bij onze vakantie dan bij onze loopbaan. Advies vragen over ons werk kan spannend zijn, dit willen we juist wegnemen en je zelfs uitnodigen! 

Gun jij het jezelf ook eens diepgaand stil te staan bij hoe jij echt werk vindt waar je dagelijks met plezier naar toe gaat? Wil je wel eens ontdekken welke mogelijkheden er voor jou allemaal zijn? 

Je bent van harte welkom op de vrijblijvende gratis perspectiefavond in de Watertoren van Alkmaar. Kijk op de agenda voor de data en meld je dan wel op tijd aan.