TESTlab

 

  

 

 

 

Hoe zit jij in elkaar? 
Kun jij direct zeggen wat jouw beste kwaliteiten zijn? Of waar je nu echt gemotiveerd van raakt? In welke organisatie kom jij het beste tot je recht? Lastige vragen, het antwoord vindt je met behulp van professionele loopbaantesten. Een snel, duidelijk en laagdrempelig instrument om direct in  kaart te brengen hoe jij nu in je loopbaan staat. 

Kwaliteit, resultaat, toegankelijkheid 
Een antwoord op jouw vragen staat voorop. Daarom vinden wij kwaliteit en toegankelijkheid zo belangrijk. Wij gebruiken daarom erkende en duidelijke testen, voor een helder resultaat. Testen die gemakkelijk online ingevuld kunnen worden, dit voor een prijs vanaf 40 euro per test. Iedereen heeft het recht het beste uit zijn loopbaan te halen, met onze testen krijg ook jij deze kans. Je krijgt direct een duidelijke en overzichtelijke rapportage. De terugkoppeling door een professionele coach geeft je nog meer inzicht, zodat jij een duidelijk loopbaandoel kunt plannen en bovenal bereiken, bijvoorbeeld vaardigheden ontwikkelen.

Soort testen
Er zijn veel testen voor de loopbaan ontwikkeld, wij adviseren graag welke test het beste inzicht geeft in jouw situatie. Ook een combinatie van testen is mogelijk.

Zoals:

  • Beroepen oriëntatie
  • Interesses
  • Werkwaarden
  • Motivatie/drijfveren.


Een betaalbaar alternatief
Een test, of een combinatie van testen eventueel samen met de dagworkshop ‘Wat wil ik echt?' 

Empower adviseert je graag. JIJ staat voorop, een gunstige prijs, duidelijk resultaat en een passend advies voor de volgende stap in je loopbaan. Neem contact op met Empower en vraag naar de mogelijkheden.