over empower

 

 

 

Empower gelooft in 
Persoonlijke kracht en groei, jouw talenten tot hun volle potentie ontwikkelen, zodat je meer bereikt dan dat je je ooit voor had kunnen stellen. Empower brengt mensen in hun kracht, geeft inzicht in kwaliteiten en helpt opties vergroten. Uiteindelijk het resultaat, een baan die past of zelfs het starten van een eigen onderneming. 

Een oplossing die echt past
Sinds 2004 biedt Empower een maatwerk oplossing voor iedere loopbaanvraag. Outplacement, Loopbaancoaching, Re-integratie tweede spoor en UWV, maar ook een korte oplossing zoals een Workshop of een Video CV helpen iemand weer op weg. In een snel veranderende arbeidsmarkt speelt Empower flexibel in op alle trends zodat we de beste oplossing kunnen blijven bieden. 

We geloven in maatwerk, kansen creëren en vanuit onderling vertrouwen en nieuwsgierigheid te blijven ontwikkelen en vernieuwen. Blijven durven en er samen vol tegenaan te gaan. Met elkaar ontstaat meer veerkracht en opties, welke uiteindelijk het gewenste doel oplevert.

Expertise Empower:

  • Baan of eigen bedrijf: totaal meer dan 250 trajecten, naast ad-hoc activiteiten. De expertise ligt zowel op mensen begeleiden naar baan, als het ondersteunen van ondernemers bij de start eigen bedrijf, inmiddels in meer dan 40 sectoren. Soms met combi-trajecten van PT baan/ZZP. Werkniveau van onze klanten is doorgaans MBO tot WO.
  • Thematiek: o.a. thema’s van psychische/psychiatrische aard, psychosociale arbeidsbelasting (PSA), burn-out en fysieke beperkingen waardoor het oude beroep niet of in mindere mate uitgevoerd kan worden en een nieuwe richting bepaald dient te worden. 
  • Empowerment, activering: Empower staat voor mensen in hun kracht brengen zodat zij hun werk duurzaam uit kunnen blijven voeren, activering, motivatie tot het zetten van nieuwe stappen staat hierin voorop.
  • Bepalen richting loopbaan: Soms is de oude functie geen optie meer. Empower heeft de middelen en het netwerk om iemand inzicht te geven in wat de volgende stap van de loopbaan wordt.