Het team


John Groot

“Veranderen is denken in doen. Vanuit een doe maar normaal mentaliteit en oog voor mensen, zoek ik graag kansen op. Met een open blik, enthousiasme en bewezen succestechnieken, prikkelt het mij nieuwe deuren te openen voor klanten.  Mijn jarenlange managementervaring bij profit organisaties komt hier goed van pas. Na een coachingopleiding in de US/Duitsland te hebben afgerond, help ik inmiddels al ruim 10 jaar mensen met hun loopbaan ontwikkeling, in baan of eigen bedrijf. Een mijlpaal was de organisatie van 3 seminars in de Jaarbeurs Utrecht  in 2005, 2006 met de wereldbekende Brian Tracy, een expert op het gebied van persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Materialen van dit soort experts zetten wij ook in bij onze trajecten.

Vermenigvuldigen ontstaat  na delen.  Samenwerking is voor mij belangrijk. Veel resultaat ontstaat door een goede voorbereiding om te zetten in actie. Regelmaat en fitheid hoort hierbij, wekelijks jog ik 10 km in de mooie Schoorlse bossen om er met volle energie voor te blijven gaan.”


Monika Tuzar

Mijn motto is: Gewoon doen! Uit eigen ervaring ken ik de valkuilen en uitdagingen waar men vaak tegenaan loopt. Mensen en persoonlijke ontwikkeling boeiden mij altijd. Zo heb ik een studie sociale pedagogiek afgerond. Als coach heb ik mij o.a. erin verdiept, hoe mensen meer datgene kunnen bereiken wat echt bij hun past. Door hun unieke talenten bloot te leggen en te zien wat iemands hart raakt, wordt de juiste richting helderder en ontstaat meer zekerheid en echte voldoening, zakelijk en privé.  

Van nature ben ik iemand, die graag mensen verbindt en samenwerking creëert. Zo heb ik als actief netwerkster en onderneemster vanaf 1999 in Nederland allerlei impulsen gegeven, o.a. als ex-voorzitter van het landelijke netwerk van startende ondernemende vrouwen "Entre Jeunes".
Met veel persoonlijke aandacht, help ik graag mensen stap voor stap verder. Ik geloof in de kracht van mensen en zeg: “Wat je kunt zien, kun je ook bereiken”.


drs. Jolene Zagers

Waar een wil is, is een weg. 
Mijn passie is de ontwikkeling van mensen. Vaak heeft iemand een bepaalde angst, of weet hij niet helemaal hoe hij de volgende stap in zijn loopbaan moet maken. Dan  bloei ik juist op. Met mijn doelgerichte aanpak en mijn luisterend oor, bereiken mensen sneller hun doel. Mijn master Arbeid en Organisatie Psychologie en mijn ervaring in elk facet van loopbaanbegeleiding (HR medewerker, recruiter, arbo, vrijwilligersprojecten op gebied van teamontwikkeling & jongerencoaching) zorgen ervoor dat ik open sta voor elke loopbaanvraag.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn tweede passie: muziek.  Ik speel gitaar en doedelzak en kan mij geen leven zonder muziek voorstellen. Muziek brengt je in beweging. In mijn werk heb ik goed kunnen ontdekken hoe je de muziek in je loopbaan terugkrijgt, het raken van de juiste snaar zodat mensen weer in beweging komen. Dit inspireert mij, waardoor ik mij als coach ook blijf ontwikkelen.