Persoonlijke Ontwikkeling

 

 

 

Bijna iedereen voelt met enige regelmaat de behoefte om te veranderen. Veranderen van baan, relatie, woonplaats, beroep of van vrijetijdsbesteding. Toch is het niet altijd even makkelijk om iets wat al langer gedaan wordt, te doorbreken of los te laten. Dit heeft o.a. te maken met minder goede ervaringen, de angst voor het onbekende, bepaalde gewoontes zoals uitstellen, risico’s naar je gezin of hypotheek.

Op tijd beginnen
Zodra we weten dat ons dak lekt, is het beter de reparatie in de zomer uit te voeren, dan in de winter.

Door onze ‘comfortzone’ raken we in slaap gesust. Een ontslag, ziekte veranderd alles plotsklaps. Juist de mensen bij wie de snelheid van veranderen lager ligt als in de maatschappij, die raken kwetsbaarder. Experts adviseren regelmatig iets nieuws te blijven leren, zo aantrekkelijk te blijven voor de arbeidsmarkt. 

Materialen voor slimmer werken, slimmer leven
Empower vindt het belangrijk dat klanten zich continu verder kunnen ontwikkelen. Daarom stellen wij tijdens onze coaching en trajecten, allerlei oefen- en audiomateriaal ter beschikking. Ook boeken, om specifieke thema’s sneller te kunnen doorbreken. Profiteer van de ervaring van erkende loopbaancoaches. Empower heeft eerder seminars georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht, theater De Flint in Amersfoort met experts op het gebied van persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

Persoonlijke coaching
De coaching pakketten zijn te combineren met workshops naar keuze. De coaching strippenkaart bied extra flexibiliteit. In onze 1 op 1 coaching krijg je snel inzicht in de verschillende fases. 

  • Wie ben ik? 
  • Wat wil ik? 
  • Hoe bereik ik wat ik wil?