Coaching Strippenkaart

Flexibel en Laagdrempelig
Advies, coaching, sparren en begeleiding krijgen, kan snel en op korte termijn via de ‘Coaching Strippenkaart’. Empower maakt gebruik van bewezen en praktische technieken.

Je weet niet altijd precies van te voren wat er nodig is voor de gewenste verandering, maar dat er ondersteuning nodig en gewenst is, is duidelijk. Het voordeel van de strippenkaart is dat je niet vast zit aan een vooraf bepaald traject. De strippenkaart slaat een offerte traject over. Het levert juist extra flexibiliteit en tijdwinst op. 

Niet Persoonsgebonden
Elke strippenkaart vanaf 15 uur is niet persoonsgebonden. Dit biedt werkgevers eenvoudiger de mogelijkheid om meerdere medewerkers ondersteuning te bieden, waarbij niet bestede uren later nog benut kunnen worden door een collega. Ook aan particulieren bieden wij dit voordeel om de kaart door iemand anders te laten gebruiken. 

Samen met collega, partner, bekende
Soms loopt een collega of relatie tegen hetzelfde aan. Dit samen aan te pakken, kan effectiever en goedkoper zijn. De coaching strippenkaart biedt deze mogelijkheid tegen een toeslag. Om samen bijvoorbeeld dieper in te gaan op communicatie, sollicitatiegesprek, assertiviteit, loopbaanontwikkeling, testen, baanverandering of vergroting balans. Deze optie levert extra voordelen op bij collectieve outplacement.

Hoe werkt de Coaching Strippenkaart?
Een strippenkaart bevat minimaal 5 strippen (=coachuren) en wordt goedkoper bij 10, 15 of 25 strippen (namelijk 1, 2 of 4 uren gratis). Oefenmateriaal is inbegrepen. De strippenkaart is 1 ½ jaar geldig, ingaande op de aanschafdatum. Als er behoefte is aan een gesprek, belt degene voor een afspraak. Misschien is één gesprek direct genoeg, misschien volgen er meer. Een gesprek duurt maximaal 1 ½ uur. Op de strippenkaart worden de gemaakte gesprekken afgetekend. Een afspraak kan worden gecombineerd met e-coaching. Komt iemand vanuit een werkgever, dan gebeurt dit in samenspraak met de leidinggevende of p&o.

Coaching Strip Inwisselbaar
Een - met korting – gekochte strip kan ook worden besteedt aan een van de workshops van Empower, waarbij per strip € 75 in mindering komt op de workshop prijs.

Voor Wie?

  • voor werkgevers die hun medewerkers willen ondersteunen bij loopbaanbegeleiding, outplacement, beroepskeuze, talentontwikkeling.
  • als je niet meer goed weet wat voor baan of organisatie bij je past.
  • bewuste keuze wilt maken voor een nieuwe baan.
  • bij eenmalig loopbaanadvies waarin je snel inzicht wilt.
  • voor iedereen die concreet aan de slag wil met zichzelf
  • zzp-ers voor een bloeiend bedrijf; haalbaarheidsanalyse, bedrijfsplan of klankbord