Loopbaan vragen

Loopbaan coaching voor wie?
De passie van Empower is om mensen in eigen kracht te zetten, ontwikkelen met reuze stappen, als het even kan gelijk ook die passende baan. Een ieder loopt wel eens vast of merkt dat er meer in zit.  Een paar loopbaangesprekken, gecombineerd met enkele praktische workshops, kan al zorgen voor een mooie omslag.

Herken jij je in één van onderstaande situaties? 

Welke richting? Wat wil ik echt?

 • Ik sta op een punt in mijn leven waar ik een beslissing moet nemen wat mijn toekomstplan gaat worden en ik weet het gewoon niet. Ik zou graag willen dat iemand mijn ogen kan openen en me een duwtje in de juiste richting kan geven qua werk en studie. 
 • Ik vind onvoldoende uitdaging in mijn werk. Ik heb al een hele tijd het gevoel dat deze banen niet goed bij mijn persoonlijkheid passen. Probleem is alleen dat ik niet echt weet wat ik wel graag wil en dat ik niet exact weet welke baan goed past bij mijn persoonlijkheid. 
 • Ik werk sinds 1 jaar in de zorg, maar dit is niet wat ik wil. Ik ben op zoek naar een andere uitdaging. Op dit moment ben ik niet gelukkig in mijn huidige baan. Ik ben altijd zoekende geweest wat ik echt wil en ik kan hier wel wat hulp bij gebruiken. Ik wil een goed overwogen keuzen maken welke richting ik op moet gaan, welke richting dat is weet ik nu nog niet. 
 • Ik zoek begeleiding voor gevorderden. Ik weet mijn wensen, kwaliteiten, drijfveren. Ik ben gewend aan reflecteren, ik durf naar mezelf te kijken en het betreft geen zelfvertrouwens issue. Ik heb ondersteuning nodig om het ontbrekende puzzelstukje te vinden. Ik heb geen behoefte aan standaardtesten en vragen. Ik weet echt niet wat mijn passie is. Ik zoek werk waar mijn hoofd en hart samen kunnen werken en waar ik energie van krijg. Ik wil als eindresultaat een concrete beroepsrichting en waar nodig een opleiding.
 • Ik ben op zoek naar een loopbaancoach met wie ik kan bespreken welke richting ik kan kiezen, zodat ik me verder kan ontwikkelen op professioneel gebied. Ik heb al jaren niet de baan gevonden waar ik voldoening uit krijg en heb de verkeerde (opleidings)keuzes gemaakt. Ik ben er ondertussen wel achter waarom ik impulsieve keuzes heb gemaakt maar sta nu op een punt dat ik niet weet wat ik wil maar juist nog graag iets wil leren en mezelf ergens in wil ontwikkelen. Echter merk ik dat ik er zelf niet uit kom welke richting ik op wil. 
 • Ik ben nu al voor de 2e keer gestopt met een HBO studie, en weet niet meer wat ik nu verder moet, of ik eigenlijk wel verder wil studeren. Studeren is voor mij echt een opgave ik heb er totaal geen plezier in. Ik weet gewoon niet wat ik wil.

Persoonlijke- en loopbaanontwikkeling:

 • Ik ben op zoek naar een loopbaancoach met wie ik kan praten over mijn huidige functie, en die mij hierbij de juiste vragen kan stellen.
 • Ik ben op zoek naar een coach die mij binnen 1 - 2 gesprekken kan adviseren welke kant ik het beste op kan gaan.
 • Ik ben momenteel werkzaam als fulltime secretaresse. Daarnaast ben ik in de afrondende fase van mijn studie rechten. Een vervolgstap maken vind ik lastig graag zou ik begeleiding krijgen.
 • Ik ben op zoek naar een coach die mij kan helpen om me te ontwikkelen, op zowel privé- als werkgebied. De aspecten waar ik graag met een coach aan zou werken zijn: persoonlijke groei, effectiviteit en het ontwikkelen van leiderschap. Ik ben op zoek naar een coach met levenservaring, en ik vind het belangrijk dat we een klik hebben.

Testen:

 • Ik ben op zoek naar een coach voor een test/onderzoek, waardoor duidelijker zal worden welke functies geschikt zijn voor mij.

WW, 2e spoor, ziektewet:

 • Sinds 2 weken ben ik werkloos; mijn jaarcontract is niet verlengd. Ik zou graag hulp willen bij het onderzoeken wie ik ben, wat ik wil, wat ik goed kan en hoe ik bepaalde patronen kan doorbreken eventueel om zodoende uiteindelijk een vervullende baan te kunnen vinden.
 • Ik zou graag willen dat de coach mij helpt met het zoeken van een nieuwe uitdaging. Ik word steeds afgewezen en wil graag uitzoeken waar mijn hart ligt qua werk. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging, en heb hierbij hulp nodig van een coach. Ik doe al 10 jaar hetzelfde werk. Ik wil weten wat ik echt leuk vind, en dat samen met een coach gaan uitzoeken.
 • Na 12 jaar werken in de horeca, nu ben ik wegens lichamelijke klachten, in het 2de spoor beland, dus moet ik op zoek naar ander passend werk bij een ander bedrijf.
 • Momenteel zit ik in de ziektewet en ik wil hier uitkomen. Mocht ik uit de ziektewet komen, dan behoud ik mijn huidige baan niet. Met mijn diploma’s en verdere papieren ben ik te oud om te werken. Ik wil de mogelijkheden bekijken omtrent omscholing en het vinden van een andere baan. Ik wil graag werken als zzp'er, maar weet niet wat de mogelijkheden zijn.