Outplacement

 

 

 

 

 

Op je plek in een baan, dat is belangrijk. Een werknemer doet dan zijn werk met plezier en de werkgever heeft zo het talent in huis. Soms wordt besloten als werkgever en werknemer uit elkaar te gaan. Door reorganisatie, ziekte of de werknemer is toe aan een nieuwe stap.

 

Outplacement bewezen effectief. Een traject dat je echt verder helpt
Ons slagingspercentage ligt boven 86%. Ruim 1000 klanten zijn geholpen met hun loopbaanvraag vanaf 2004. Vanuit onze passie om mensen te helpen naar werk met plezier, een baan die echt past zodat iemand zich ontwikkeld en duurzaam aan het werk blijft, bieden wij persoonlijk afgestemde outplacement trajecten in de regio Alkmaar. Met keuze uit kort of langer. Individuele of collectieve outplacement. Baan of bedrijf.

Maatwerk en persoonlijke aandacht voor de werknemer en flexibiliteit om snel in te spelen op de vragen staan hierin voorop. Krachtige loopbaanbegeleiding met effectieve workshops, jobtracking, coaching om iemand echt succesvol naar die volgende stap in de loopbaan te helpen.

4 inhoudsvolle pakketten
Vindt je het belangrijk om een goede match te krijgen met het toekomstige werk, een carrièreswitch te bereiken of juist een loopbaansprong vooruit te maken? Zoek je een baan of denk je over een eigen bedrijf na of een combi van beiden? Daarvoor zijn 4 specifieke pakketten ontwikkeld. Bij de kennismaking wordt dit samen met jou op maat gemaakt.

 

7 garanties bij outplacement

Resultaat staat bij ons voorop. Zodoende bieden wij 7 zekerheden, zoals de terugkeergarantie (mocht de baan toch niet bevallen) of de bestemmingsgarantie. Meer hierover tref je aan op onze specifiek voor outplacement ontwikkelde website, waar je ook informatie over de pakketten en de verhalen van onze klanten aantreft.